EPDM opleidingen voor dakwerkers

VM Building Solutions ondersteunt de dakdekkers met opleidingen voor de verschillende membranen, zodat jij als een professionele expert kwalitatief werk kan afleveren. Ontdek onze verschillende opleidingsniveaus en schrijf je meteen in. 

Ligt jouw vak op het dak?

Met ‘Ligt jouw vak op het dak?’ lanceert VM Building Solutions een ruime en langdurige campagne om het beroep van dakwerker de welverdiende aandacht te geven.

Zink op school in Gent

Innovatieve zinkoplossingen

VMZINC is het internationale merk voor gelamineerde producten in zink bestemd voor de bekleding van gebouwen. VMZINC biedt een breed en volledig assortiment aan voor gevelbekleding, dak, regenwaterrecuperatie, accessoires en kwaliteitsvolle ornamenten.

 • 50
  jaar ervaring
 • 5000
  cursisten volgen jaarlijks
  een opleiding
 • 5.000.000
  m² verkochte EPDM per jaar
 • 50
  jaar levensduur van onze EPDM

Opleidingen

We informeren onze partners over het plat dak, over EPDM dakrubber, groendaken, vloeibare waterdichting, … Dankzij gratis opleiding en technische ondersteuning van dakdekkers, aannemers, bouwhandelaren, architecten- en studiebureaus, openbare besturen, OCMW’s … kan de kwaliteit van plaatsing onze producten worden gegarandeerd..

Meer weten

Specialist EPDM dakbedekking en zink

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa en is toonaangevende fabrikant en leverancier van zinktoepassingen voor de bouwsector. VM Building Solutions verdeelt hoogwaardige waterdichtingsmembranen van wereldmarktleider, Carlisle Construction Materials.

Een team van hoogopgeleide technische commerciële specialisten zorgt voor een permanente opleiding en praktische begeleiding van architecten en vakmensen. Dankzij marktonderzoek, klantenbinding en partnership met toonaangevende instanties houdt VM Building Solutions een vinger aan de pols met wat er leeft in de bouwsector.

Lees meer

De orka van Mastersystems is terug en voelt zich sterker dan ooit in zijn gloednieuw vel!

Mastersystems, één van de belangrijkste EPDM-merken van VM Building Solutions, pakt trots uit met een nieuw logo en een nieuwe look, mét een vertrouwde identiteit.

      

 

Ontdek het nieuwe merkuniversum van Mastersystems in onze brochure !

Waarom kiezen voor VM Building Solutions

 • Professioneel advies

 • Duurzaam ondernemen

 • Kwaliteit en innovatie

 • GRATIS EPDM praktijkopleiding