Gratis opleidingen EPDM en zink

COVID-veilige opleidingen

VM Building Solutions staat garant voor maximale ondersteuning van zijn klanten, ook op vlak van opleidingen. Uiteraard is de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en medewerkers onze eerste prioriteit. Daarom houden we ons aan de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen om de gezondheid van eenieder te berschermen.

Platte daken in EPDM

Dankzij de 45 jaar ervaring, een constante aandacht voor kwaliteit en een sterke wil om voortdurend te vernieuwen, heeft VM Building Solutions een unieke knowhow verworven en fungeert als Europees distributieplatform van Carlisle-EPDM-rubber. Jaarlijks zet VM Building Solutions ± 5 miljoen m² dakbedekking op de Europese markt.

Zink op school in Gent

Innovatieve zinkoplossingen

VMZINC is het internationale merk voor gelamineerde producten in zink bestemd voor de bekleding van gebouwen. VMZINC biedt een breed en volledig assortiment aan voor gevelbekleding, dak, regenwaterrecuperatie, accessoires en kwaliteitsvolle ornamenten.

 • 50
  jaar ervaring
 • 5000
  cursisten volgen jaarlijks
  een opleiding
 • 5.000.000
  m² verkochte EPDM per jaar
 • 50
  jaar levensduur van onze EPDM

Opleidingen

We informeren onze partners over het plat dak, over EPDM dakrubber, groendaken, vloeibare waterdichting, … Dankzij gratis opleiding en technische ondersteuning van dakdekkers, aannemers, bouwhandelaren, architecten- en studiebureaus, openbare besturen, OCMW’s … kan de kwaliteit van plaatsing onze producten worden gegarandeerd..

Meer weten

Specialist EPDM dakbedekking en zink

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa en is toonaangevende fabrikant en leverancier van zinktoepassingen voor de bouwsector. VM Building Solutions verdeelt hoogwaardige waterdichtingsmembranen van wereldmarktleider, Carlisle Construction Materials.

Een team van hoogopgeleide technische commerciële specialisten zorgt voor een permanente opleiding en praktische begeleiding van architecten en vakmensen. Dankzij marktonderzoek, klantenbinding en partnership met toonaangevende instanties houdt VM Building Solutions een vinger aan de pols met wat er leeft in de bouwsector.

Lees meer

Waarom kiezen voor VM Building Solutions

 • Professioneel advies

 • Duurzaam ondernemen

 • Kwaliteit en innovatie

 • GRATIS EPDM praktijkopleiding