Get inspired

Creatief inspirerend event voor architecten!

Op zoek naar nieuwe inspiratiebronnen voor esthetische gebouwen? Of bent u benieuwd naar het verhaal van andere architecten en hun weg naar de top?

Laat je inspireren op het 'Get Inspired'-event waarbij we gerenommeerde jonge architecten uitnodigen die hun weg naar de top uit de doeken doet. Daarenboven laten we je kennis maken enkele prachtige esthetische gebouwen die gebruik maken van zink en EPDM. Ten slotte volgt er ook nog een netwerkmoment waarbij je met anderen creatieve ideëen en visies kan uitwisselen.

Wanneer: woensdag 19 oktober

Waar: Europalaan 73, 9800 Deinze

  • Luister naar de inspirerende getuigenis van jonge, succesvolle architecten Hannes Van Damme en Benoît Vandeputte van het gerenomeerde architectenbureau Van Damme - Vandeputte
  • Ontdek de meest impressionante VMZINC & EPDM projecten
  • Geniet van een netwerkmoment met heerlijke hapjes en een drankje
  • Ontvang een certificaat van deelname

Programma:

16:00 Ontvangst
16:30 Welkomstwoord
16:45 Architects-talk: Hannes Van Damme en Benoît Vandeputte
17:45 Innovatieve en inspirerende projecten VMZINC en EPDM- projecten rond de wereld
18:15 Hoe kan VM Building Solutions architecten ondersteunen
18:45 Netwerkreceptie

 

Architect aan het woord: Hannes Van Damme

Na zijn studies trok Hannes Van Damme naar New York om te werken binnen het projectteam van Terreform, een non-profit instituut opgericht door Michael Sorkin en gewijd aan onderzoek naar de vormen en praktijken van rechtvaardige en duurzame stedenbouw. Ondertussen werkte hij ook als projectarchitect in een New Yorks architectenbureau met projecten in Europa en de Verenigde Staten. 

Architect aan het woord: Benoît Vandeputte

Benoît Vandeputte behaalde zijn masterdiploma Architectuur in 2013, na een studie aan de LUCA School of Arts en enkele uitwisselingen met gerenommeerde universiteiten in Duitsland en de Verenigde Staten. Na een bijkomende masteropleiding 'Conservation of Monuments and Sites' werd hij met zijn proefschrift "Henry van de Velde in Astene - Dr. Martens' polikliniek en Villa Landing" bekroond met de thesisprijs van Oost-Vlaanderen en werd het in 2018 uitgegeven door uitgeverij Stichting Kunstboek, Oostkamp.

De wereld rond met VMZINC en EPDM projecten

We nemen je mee op een reis rond de wereld en bezoeken virtueel enkele projecten in VMZINC en EPDM. Van New York tot Australië, zinken daken en gevels kan je overal terugvinden in fantastische gebouwen. Ontdek samen met ons de mogelijkheden van deze bouwmaterialen en hoe het inspeelt op de hedendaagse trends.  

Schrijf je nu gratis in

Als partner van VM Building Solutions willen wij u graag informeren over onze producten, opleidingen, evenementen, referenties,… Zo bent u altijd mee met het recentste nieuws over de service en het assortiment van VM Building Solutions.