EPDM dakbedekking Evalastic: een milieuvriendelijke oplossing voor uw plat dak

Nieuwbouw of renovatie, warm- of omkeerdak, daktuin of industriedak: Evalastic-dakbanen zijn een milieuvriendelijke keuze voor elke denkbare dakconfiguratie en zijn bovendien universeel geschikt voor alle types van daktoepassingen (geballast, gekleefd of mechanisch bevestigd). De EPDM-dichtingslaag is homogeen en laat zich perfect thermisch homogeen lassen met warme lucht. Een kwalitatief hoogwaardige afdichting, die ook uit ecologisch oogpunt up-to-date de kunststoftechnologie vertegenwoordigt. Voor een dak met een verwachte levensduur van 50 jaar en méér.

  • Milieuvriendelijk Milieuvriendelijk
  • Geen vlam op het dak: EPDM is vuurvrij verwerkbaar Geen vlam op het dak: EPDM is vuurvrij verwerkbaar
  • Een strak dak door fleeceback! Een strak dak door fleeceback!

Met warme lucht lasbaar EPDM-systeem

Evalastic EPDM-dakrubber heeft een EPDM-rubberen toplaag en een non-woven polyesterwapening met een dampdrukverdelende werking. Hierdoor blijft uw dak mooi strak, blijvend elastisch en weerstaat het de meest extreme temperatuurschommelingen (-35°C tot +100°C). Het lassen van overlappen en details gebeurt met hete lucht, zonder vlam op het dak. Op die manier worden de Evalastic dakmembranen mooi homogeen met elkaar verbonden. Mede dankzij die extra sterke lasnaad verkrijgt u een perfect waterdicht geheel.

Evalastic is, naast in een zwarte kleur, ook beschikbaar in een grijze variant. Grijze Evalastic biedt een goede reflectie van de zonnestralen. Hierdoor absorbeert uw dak minder warmte, is de omgevingslucht veel koeler en verbruikt uw airconditioning veel minder energie.