Word EPDM-professional via ons opleidingstraject met 4 niveaus

EPDM is volledig nieuw voor jou of je bent er al enigszins mee vertrouwd?

In beide gevallen is ons EPDM-opleidingstraject exact wat je zoekt. Onze training bestaat uit 4 niveaus en evenveel sessies.
Niveaus 1, 2 en 4 van dit opleidingstraject zijn bovendien helemaal gratis!

Ontdek onze opleidingsbrochure

Niveau 1: Leer EPDM kennen - voorstelling & demonstratie (2 uur)

In deze eerste module krijg je de basics onder de knie. Je komt alles te weten over de kenmerken en troeven van EPDM en hoe we jou daarin bij VM Building Solutions ondersteunen. Na een korte theoretische inleiding geeft onze instructeur een praktische demonstratie.

Niveau 2: Zelf aan de slag - praktijkopleiding met maquette (1 dag)

Deze praktijkopleiding is dé manier om te leren hoe je zelfstandig een dak met EPDM plaatst. We gaan dieper in op het EPDM-systeem en de opbouw van het dak. Op de maquette ga je zelf aan de slag en kan je alles zelf proberen: binnen- en buitenhoeken, dakdoorvoeren en regenafvoeren. Afsluiten doen we met een vraag- en antwoordronde.

Niveau 3: persoonlijke begeleiding op de werf

Een VM Building Solutions-expert begeleidt je met de werfopstart van jouw EPDM-project. Je bespreekt samen je voorbereiding en de verschillende installatiestappen, met extra aandacht voor de uitvoering van de dakdetails. Na de installatie evalueren jullie samen het resultaat en krijg je een aantal tips voor volgende projecten.
Niveaus 1, 2 en 4 van het EPDM-opleidingstraject zijn helemaal gratis. Plant u een werfopstart in binnen de 6 maanden na uw niveau 2 opleiding? Dan ontvangt u een cashback voucher t.w.v. €250 voor sommige an onze EPDM-merken. 

Niveau 4: expertopleiding op maat

Heb je al ervaring met EPDM, maar wil je jouw kennis nog verruimen? In deze expertopleiding – van een halve of volledige dag – verdiepen we ons met een maquette in de detailafwerking. Daarnaast is er ruimte voor specifieke vragen over moeilijke dakdoorvoeren, ronde koepels en andere uitdagingen. Deze opleiding wordt volledig afgestemd op de noden van jouw bedrijf.

Gratis werfcontrole

Volledig zelf aan de slag gaan en jouw werk laten nakijken door een VM Building Solutions-expert? Ook dat is mogelijk. Onze instructeur komt ter plaatse voor een technische keuring.

Tip!

Onze opleidingen zijn bekend bij Constructiv. Vraag via http://www.constructiv.be een tussenkomst aan voor je doorgebrachte opleidingstijd.

Aan de slag!

Ben je geïnteresseerd in ons opleidingstraject? Wil je meer info over de gratis werfcontrole? Neem via onderstaande gegevens contact met ons op of schrijf je online in voor de opleiding van jouw keuze.

Veiligheidsmaatregelen

Wij volgen de richtlijnen van de huidige Corona-maatregelen. Het dragen van een mondmasker is verplicht en het Covid Safe-certificaat zal bij de start van de opleiding of aan de inkom van het gebouw, ingescand worden.

Schrijf online in

☎ + 32 9 321 99 21
✉ opleidingen.epdm@vmbuildingsolutions.com