Dakrand Clips&Go 2D, nu ook in 100 mm hoogte!

Dakrand in aluminium Clips & Go 2D

Tevreden klanten en meer harmonieuze daken en gevels dankzij onze nieuwe randhoogte van 100 mm. Voortaan bestaat ons assortiment Clips&Go 2D dakranden immers uit verschillende hoogtes, meer bepaald 70 mm en 100 mm.

Het universele Clips&Go 2D dakrandsysteem in aluminium bestaat slechts uit 2 delen (2D): het basisprofiel en de sierlijst.  Het basisprofiel laat toe de dakrand waterdicht af te werken. De sierlijst kan vervolgens in de gewenste kleur op het basisprofiel geclipst worden.

Hoog in rendement
Clips&Go 2D laat u kennismaken met een nieuwe manier van werken. Het basisprofiel van Clips&Go 2D wordt namelijk bevestigd vóór de installatie van het EPDM-waterdichtingsmembraan. Na het verlijmen van de EPDM bedekt dit membraan het basisprofiel. Deze rechtstreekse aansluiting zorgt voor een aanzienlijke besparing op membraan toebehoren zoals primer of andere extra afdichtingsmaterialen.

Het basisprofiel en de dakrand sluiten nu rechtstreeks op elkaar aan. Dit verlaagt de kans op lekkages of beschadigingen van de ondergrond of muur.

Afwerking verkrijgbaar in diverse kleuren
Nadat de dakrand met het basisprofiel waterdicht is afgewerkt, wordt de sierlijst op het basisprofiel geclipst. Clips&Go 2D sierlijsten zijn beschikbaar in 4 basiskleuren (R9005 zwart, R7016 antracietgrijs, R9010 wit en R9006 ANODIC natuurkleur) en op aanvraag ook verkrijgbaar in andere RAL kleuren.  De thermisch gelakte ANODIC RAL-tinten garanderen kleurstabiliteit en snelle levertijden van het profiel. De sierlijst is bovendien voorzien van een rotvrije foamtape die zorgt voor een optimale klemming van de dakbedekking.

Clips&Go 2D sierlijsten voor een optimale klemming

Geschikt voor EPDM-membranen van 1,2 mm tot 2,5 mm
Met Clips&Go 2D heeft u slechts één dakrandsysteem nodig voor verschillende EPDM-diktes. Het is dus geen noodzaak meer om voor elke dikte een apart dakrandsysteem in huis te halen. Dankzij de duurzame, verlijmde schuimadapter in de sierlijst kan het Clips&Go 2D-systeem worden gebruikt voor EPDM-membranen van 1,2 mm tot 2,5 mm. Dit betekent een veelvoud aan toepassingsmogelijkheden, geen onnodige kosten en meer stockageruimte voor andere materialen.

Easy Corner kliksysteem voor perfecte hoeken
Met Easy Corner kunt u probleemloos rechte binnen- en buitenhoeken maken zonder dat u nog verstekken hoeft te zagen zoals bij een standaard dakrand. Concave afdichtingshoeken behoren hiermee tot het verleden, omdat het Easy Corner hulpstuk uit één enkel gelast geheel bestaat.

Met het universele dakrandsysteem Clips&Go 2D 70 mm of 100 mm hebt u dus alles in huis om uw dakranden perfect waterdicht af te werken. Clips&Go 2D, exclusief verkocht door VM Building Solutions!

Voor meer informatie over Clips&Go 2D, mail ons uw vragen of neem contact op met uw vertegenwoordiger.