Een hoger rendement op de werf dankzij EPDM met Pre-tape

Hoe kan een team van dakdekkers een antwoord bieden op steeds kortere deadlines en hoe kan je het rendement van een EPDM werf verhogen ?
VM Building Solutions kan de dakdekker een oplossing bieden op deze vragen met het assortiment Pre-tape EPDM membranen.

Aangezien elke naadverbinding een cruciale rol vervult in de waterdichting van een dak, wordt hier heel veel aandacht en tijd aan besteed.
VM Building Solutions verdeelt EPDM dakrubber met Pre-tape. Een unieke en kwaliteitsvolle technologie waardoor men naden tot 70% sneller kan maken.

Het EPDM dakrubber van VM Building Solutions is verkrijgbaar in kleine en grote membranen van 3,05 m tot 15,25 m breed en 61 m lang. De geïntegreerde, vooraf in de fabriek geplaatste naad zorgt ervoor dat de dakdekker de EPDM makkelijk kan plaatsen.

Sneller werken? Gebruik vanaf nu EPDM met Pre-tape.
Minder werk voor de uitvoering van naadverbindingen, kortere plaatsingstijden en sneller resultaat. En de kwaliteit van deze overlapverbindingen? Die is gegarandeerd!

Efficiënte plaatsing, dankzij dimensionele stabiliteit
Met behoud van 400% rekvermogen
Veiligheid troef
Plaatsing zonder vlam op het dak!
Pre-tape fabrieksnaad
70% sneller naden maken + 100% veiligheid

EPDM dakrubber van VM Building Solutions, de norm in duurzame dakafdichting
Onze EPDM-producten zijn van de beste kwaliteit. Ze zijn van robuust materiaal gemaakt, bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals zure regen, vorst en hagelstormen en 100% UV-en ozonbestendig.