VESP lanceert splinternieuw EPDM Dakboek

Op donderdag 28 september 2017 lanceerde de VESP (Verenigde EPDM Systeem Producenten) op het congres “Sustainable Building Academy” in Flanders Expo Gent, het EPDM Dakboek. De VESP is de organisatie die zich al ruim 20 jaar bezighoudt met de promotie van EPDM-dakbedekkingssystemen in de breedste zin van het woord. Het dakboek werd geschreven door Albert F. van den Hout. 

In het EPDM Dakboek wordt ruim aandacht besteed aan de duurzaamheid, multifunctionaliteit en recycleerbaarheid van EPDM-dakbedekking. Van A tot Z. Van het ontstaan van rubber naar vulkanisatie van de rubber tot het afgewerkte EPDM-dakmembraan. Met tekst en uitleg over de verschillende bevestigingsmogelijkheden, naadverbindingen, gebruiksonderhoud en enkele prachtige referenties op spraakmakende gebouwen. 

Sylvie Baelen, onze productmanager EPDM, gaf er een korte presentatie over het onderzoek van de levensduur van EPDM door SKZ (Suddeutsche Kunststofzentrum). Wenst u hier meer informatie over, dan kunt u dit steeds opvragen bij info.be@vmbuildingsolutions.com