Biplex +

BIPLEX+, het ideale onderdak

De dubbelwandige structuur van Biplex+ biedt dimensionele stabiliteit, schokbestendigheid, een goede thermische isolatiewaarde en is licht van gewicht.

BIPLEX+ is een microgeperforeerde, dubbelwandige PP-plaat, met onder meer de volgende eigenschappen:

  • een betere ventilatie onder het dak
  • geen condensatievorming onder het dak
  • eenvoudig plaatsbaar (tot 40% sneller)

Meer informatie over het productassortiment vindt u in de catalogus Dak & Gevel

onderdakplaten

Onderdakplaten

Deze onderdakplaten zijn geschikt voor alle hellende daken, zowel onder pannen als onder leien. Een dampdoorlatend maar waterafvoerend en sneeuwdicht scherm onder de buitenhuid is zowel voor geïsoleerde als niet-geïsoleerde daken uitermate belangrijk.

Deze superflexibele platen hebben door hun absorberend vermogen de noodzakelijke sponswerking om condensvorming te voorkomen. De onderdakplaten worden vervaardigd uit een asbestvrij cementcomposiet.

Meer informatie over het productassortiment vindt u in de catalogus Dak & Gevel

Onderdakfolie ResiRoof

Onderdakfolies zijn capillaire, dampdoorlatende folies samengesteld uit een waterdichte toplaag en uit een onderlaag die de condensatie van een woning zal absorberen en vervolgens geleidelijk zal afgeven aan de buitenkant.
ResiRoof bestaat in 2 varianten:

ResiRoof 160

Gewapende onderdakfolie (gewicht 160 gr/m2). Een dampopen gewapende onderdakfolie bestaande uit 4 lagen 100% polypropyleen en afgewerkt met zelfklevende strips. Temperatuursbestendig van -40°C tot +80°C.

ResiRoof 210

Gewapende onderdakfolie (gewicht 210 gr/m2). Een gewapende onderdakfolie bestaande uit 4 lagen, met zelfklevende strips. ResiRoof 210 beschikt over Sd-waarde 0,04

Meer informatie over het productassortiment vindt u in de catalogus Dak & Gevel