Handen uit de mouwen, de EPDM opleiding voor architecten

VM Building Solutions ondersteunt u met professioneel advies en GRATIS opleidingen

Als marktleider zijn we overtuigd dat deze EPDM kennismakingsopleiding voor een mooie harmonie zorgt tussen het juiste technische product en de vakkennis van de dakwerker, in samenspel met u als architect, en de bouwheer. Door u zelf EPDM te laten plaatsen, brengen we de praktijk dichtbij. De praktijk bestaat uit EPDM plaatsen in het vlak, binnen-en buitenhoeken maken en werken op maquette op ware grootte van het platte dak.

Voordeel voor de architect
Dankzij de praktijktraining 'Handen uit de mouwen' wordt de architect zelf een betere bewaker van de kwaliteit van hun voorgeschreven projecten. We informeren de voorschrijver over de belangrijkste aandachtspunten bij werfcontroles. In deze interactieve sessies kan u ook terecht voor uw specifieke vragen en toepassingen.

Deze opleiding is erkend door de Orde van Architecten. Deze Permanente Vorming geldt voor 5 studiepunten. Na afloop van de praktijkopleiding ontvangt u uw certificaat.

Onze opleidingscentra zijn verspreid over Oost-Vlaanderen (VM Building Solutions, Europalaan 73, 9800 Deinze), Antwerpen (Ecohuis, Turnhoutsebaan 139, 2140 Borgerhout) en Limburg (Greenville – zaal 5, Centrum-Zuid 1111 (GPS: Pastorijstraat), 3530 Houthalen-Helchteren)