EPDM opleidingen voor handelaars

VM Building Solutions ondersteunt u met professioneel advies en GRATIS opleidingen

Zijn EPDM-rubber opleidingen op maat iets voor u? U kan bij VM Building Solutions terecht voor opleidingen over het volledige productassortiment. Of u nu magazijnier, filiaalhouder, toonbankmedewerker of commercieel medewerker bent, wij geven u een GRATIS opleiding op maat!

Voor u als handelaar worden ook opleidingen op maat georganiseerd. De opleiding focust op uw specifieke noden: wij zijn ervan overtuigd dat u nadien uw klanten beter zal kunnen informeren, en dat u hen zal kunnen helpen om de juiste keuze te maken binnen ons productassortiment. Tijdens deze interactieve sessies krijgen uw medewerkers een persoonlijke en praktijkgerichte training van onze dakspecialisten over EPDM-rubber, dampschermen, vloeibare afdichting en groendaken.

VM Building Solutions is marktleider in EPDM-dakbedekking in Belgiƫ en beschikt over een totaal assortiment producten en diensten voor de professionele dakhandel en dakdekker. VM Building Solutions is ook het Europees distributieplatform voor EPDM-rubber van het Amerikaanse Carlisle Construction Materials. Als markleider in EPDM-rubber biedt VM Building Solutions reeds jarenlang geavanceerde systeemoplossingen aan. Aan platte daken worden steeds hogere eisen gesteld betreffende isolerend vermogen, waterafdichting en esthetiek.

Naast het gebruik van kwalitatieve producten, speelt een correcte plaatsing van het materiaal een cruciale rol in de levensduur van elk dak. Zo worden er in de verschillende opleidingscentra gratis plaatsingscursussen gegeven aan aannemers, dakdekkers en verdeelpunten.

VM Building Solutions, uw dakspecialist in alle opzichten en partner in professionele dakmaterialen!