Duurzaam ondernemen

Met oog op de toekomst

Duurzaam
De bebouwde omgeving waarin we wonen en werken moet voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Kwaliteitseisen die we stellen voor, tijdens en na het bouwproces. We gaan op zoek naar economische, sociale en ecologische innovaties die ons helpen duurzame woningen te bouwen.

Milieuvriendelijk
VM Building Solutions promoot het gebruik van milieuvriendelijke materialen, zowel in ruwbouw als renovatie. We willen leven en werken in een aangename, gezonde leefomgeving waarbij ieder van ons verschillende waarden en normen hoog in het vaandel draagt: comfort, onderhoud en gebruik, energieprestatie, gebruik van duurzame en gezonde bouwmaterialen, veiligheid, aan te passen aan elke levensfase, milieuvriendelijk en betaalbaar ...

Samenwerken
In de relatie met onze partners, houden we vast aan vier fundamentele waarden: innoverende kwaliteit, service, efficiƫntie en prijs. De teamgeest die bij VM Building Solutions heerst, is wellicht de belangrijkste hoeksteen van onze samenwerking. En het werkt nu eenmaal prettiger met mensen die graag voor je klaar staan.

Innoveren
Dankzij de 40 jaar ervaring, een constante aandacht voor kwaliteit en een sterke wil om voortdurend te vernieuwen, heeft VM Building Solutions een unieke knowhow verworven in de promotie en distributie van EPDM en bouwspecialiteiten.