Missie en waarden VM Building Solutions

Onze blijvende opdracht!

Onze missie, onze ploeg
Samen met onze bijzonder gunstige prijs/kwaliteitverhouding en ons gemotiveerd team reiken wij een unieke oplossing aan die aan bouwheer, plaatser, voorschrijver, architect en bouwhandelaar de noodzakelijke zekerheid biedt op een blijvend 100% waterdicht resultaat.

Excellente totaalservice
Elke dag werkt VM Building Solutions aan de service en kwaliteit van haar diensten. In de verschillende opleidingscentra worden gratis plaatsingscursussen gegeven. Het logistieke centrum in Deinze en Puurs is dé garantie voor een flexibele en logistieke dienstverlening. Een gemotiveerd sales team staat klaar met advies en informatie over het productassortiment. VM Building Solutions is uitgegroeid tot een volwaardige partner van bouwheren, architecten, bouwhandelaren en dakdekkers.

Een toekomstgerichte aanpak
VM Building Solutions wil zich in de toekomst blijven inzetten voor het verdelen van nieuwe producten en bouwspecialiteiten, waarbij technologie en ecologie hand in hand gaan.

Samen naar een duurzame toekomst
VM Building Solutions producten vormen de ecologische bouwstenen van morgen: ecologische materialen en duurzame oplossingen voor energiezuinig en efficiënt bouwen, met een toekomstgerichte visie en met respect voor de natuur en elkaar.

Kwaliteit is onze zorg!
VM Building Solutions verdeelt en promoot bouwtechnische oplossingen met de hoogste beschermingsfactor voor zowel nieuwbouw als voor renovatie.