EPDM opleidingen

VM Building Solutions volgt de richtlijnen van nationale en lokale overheden op het gebied van volksgezondheid betreffende het coronavirus. Om de verspreiding ervan te helpen beperken, hebben wij beslist om alle opleidingen, die niet op het dak plaatsvinden, te annuleren t.e.m 19 april 2020.
Wij danken jou voor je begrip en blijven uiteraard ter beschikking om jou als klant verder te kunnen bedienen.

Dakdekker

De kwaliteit van de plaatsing is cruciaal voor de levensduur van het dak. Daarom biedt VM Building Solutions extra ondersteuning en opleidingen aan. In het opleidingscentrum worden gepersonaliseerde plaatsingscursussen gegeven, waarbij men na afloop een attest ontvangt.

Meer info...

Distributie/handelaars

Omdat kennis doet verkopen, organiseert
VM Building Solutions ook opleidingen voor de distributie : of u nu toonbankmedewerker, filiaalhouder, magazijnier of commercieel medewerker bent, wij zijn ervan overtuigd dat u na onze opleidingen uw klanten beter zal kunnen informeren over onze producten.

Meer info...

Architecten

Speciaal voor architecten organiseert VM Building Solutions praktische opleidingsdagen. U steekt zelf de handen uit de mouwen en ervaart zelf de voordelen van onze EPDM-oplossingen. U krijgt van onze dakspecialisten een persoonlijke en praktijkgerichte training over EPDM, dampschermen, groendaken,...

Meer info...