Opleidingen EPDM en VMZINC

VM Building Solutions staat garant voor maximale ondersteuning van zijn klanten, ook op vlak van opleidingen.  U kan kiezen uit verschillende trajecten voor een opleiding op maat. 

Onze opleidingscentra zijn erkend door het Constructiv

U kan ook een tegemoetkoming krijgen bij Constructiv voor de opleidingskosten en loonkosten van uw arbeiders. Sommige opleidingen vallen ook onder het statuut van winteropleidingen. Voor beide zaken verwijzen wij naar www.contructiv.be.

EPDM Opleiding

De kwaliteit van de plaatsing is cruciaal voor de levensduur van het dak. Daarom biedt VM Building Solutions extra ondersteuning en opleidingen aan. In het opleidingscentrum worden gepersonaliseerde plaatsingscursussen gegeven, waarbij men na afloop een attest ontvangt.

Schrijf je nu in

VMZINC Opleiding

Nieuwbouw of renovatie, dak of gevel: zink is inzetbaar voor heel uiteenlopende projecten. Om die ook tot een goed einde te brengen, bieden we een evenwichtige mix van opleidingen aan waarin elke bouwprofessional zijn gading vindt.

Schrijf je nu in

Architecten

Speciaal voor architecten organiseert VM Building Solutions praktische opleidingsdagen. U steekt zelf de handen uit de mouwen en ervaart zelf de voordelen van onze EPDM-oplossingen. U krijgt van onze dakspecialisten een persoonlijke en praktijkgerichte training over EPDM, dampschermen, groendaken,...

Schrijf je nu in