EPDM opleidingen

COVID-veilige opleidingen

VM Building Solutions staat garant voor maximale ondersteuning van zijn klanten, ook op vlak van opleidingen. Uiteraard is de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en medewerkers onze eerste prioriteit. Daarom beperken we het aantal deelnemers tot maximaal 3 deelnemers. We volgen daarbij onderstaande veiligheidsmaatregelen en houden voldoende afstand om de gezondheid van eenieder te beschermen. Het Covid Safe-certificaat zal bij de start van elke opleiding of aan de inkom van het gebouw, ingescand worden.

Dakdekker

De kwaliteit van de plaatsing is cruciaal voor de levensduur van het dak. Daarom biedt VM Building Solutions extra ondersteuning en opleidingen aan. In het opleidingscentrum worden gepersonaliseerde plaatsingscursussen gegeven, waarbij men na afloop een attest ontvangt.

Schrijf je nu in

Distributie/handelaars

Omdat kennis doet verkopen, organiseert VM Building Solutions ook opleidingen voor de distributie : of u nu toonbankmedewerker, filiaalhouder, magazijnier of commercieel medewerker bent, wij zijn ervan overtuigd dat u na onze opleidingen uw klanten beter zal kunnen informeren over onze producten.

Schrijf je nu in

Architecten

Speciaal voor architecten organiseert VM Building Solutions praktische opleidingsdagen. U steekt zelf de handen uit de mouwen en ervaart zelf de voordelen van onze EPDM-oplossingen. U krijgt van onze dakspecialisten een persoonlijke en praktijkgerichte training over EPDM, dampschermen, groendaken,...

Schrijf je nu in