Service voor waterdichtingssystemen in EPDM dakrubber

Een toegewijde ondersteuning

VM Building Solutions richt haar activiteiten op de professionele klant.

Dankzij technische ondersteuning en gratis opleidingen van dakdekkers, aannemers, bouwhandelaren, architecten- en studiebureaus, openbare besturen, OCMW’s … kan de kwaliteit van plaatsing onze producten worden gegarandeerd. Een engagement van de plaatser en voorschrijver aan de particuliere of industriële bouwheer.

 

U bent dakdekker

Dakwerkers worden opgeleid in onze erkende opleidingscentra, technische medewerkers bieden ondersteuning op de werf aan. Na oplevering van een bouwproject worden controles van de werken uitgevoerd en bevestigen onze uitgeschreven certificaten waterdichte garanties! VM Building Solutions zorgt voor een harmonie tussen het juiste technische product en de vakkennis van de dakwerker, in samenspraak met de architect en bouwheer!

  • Opleiding
  • Ondersteuning op de werf
  • Ondersteuning technische dienst

Meer info

 

U bent handelaar

VM Building Solutions promoot bouwspecialiteiten voor dak en gevel van
Europese marktleiders en diverse binnen- en buitenlandse fabrikanten naar professionele handelaars in Europa. Door haar vertrouwensrelatie met partners-producenten, kan VM Building Solutions een ruim assortiment bouwspecialiteiten aanbieden: van EPDM, zink; dakproducten, isolatie, ... tot buitenafwerking.
 

  • Opleiding
  • Grote voorraad
  • Kwaliteitsproducten
  • Snelle levering

Meer info

U bent architect

VM Building Solutions ondersteunt architecten met hulp bij technische dossiers, calculaties, tijdens werfbesprekingen, ... Speciaal voor architecten organiseert VM Building Solutions  vaak praktische opleidingsdagen, erkend door de Orde van Architecten. U steekt zelf de handen uit de mouwen en ervaart zelf de voordelen van onze EPDM-oplossingen. U krijgt van onze dakspecialisten een persoonlijke en praktijkgerichte training over EPDM, dampschermen, groendaken,... Ten slotte ontwikkelden wij ook een lastenboekgenerator waardoor u op een gebruiksvriendelijke manier een document kan genereren waarin al de technische kenmerken van uw dak zijn opgenomen. 

  • Opleiding
  • Hulp bij technische dossiers
  • Calculaties

Meer info

 

U bent bouwheer en zoekt een EPDM oplossing

VM Building Solutions adviseert over complete waterdichtingssystemen in EPDM dakrubber, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Van dampschermen voor een luchtdichte opbouw, over de meest geschikte isolatie, tot correct geplaatste dakbanen. VM Building Solutions zorgt voor een harmonie tussen het juiste technische product en de vakkennis van de dakwerker, in samenspraak met de architect en bouwheer