EPDM opleidingen voor dakwerkers

VM Building Solutions biedt een waaier van opleidingen aan voor de verschillende EPDM-dakrubber producten.

Niveau 1: GRATIS algemene kennismaking
Tijdens een avondsessie in de gebouwen van VM Building Solutions te Deinze kan u GRATIS kennis maken met de verwerking van EPDM-rubber. Na een kort theoretisch gedeelte volgt de praktische demo.

Niveau 2: GRATIS praktijkopleiding
In deze GRATIS opleiding kan u kennis maken met de verwerking van EPDM-rubber. Tijdens de praktijksessie kan u zelf op een maquette naden maken en details uitwerken. De opleiding duurt een volledige dag, VM Building Solutions zorgt voor ontbijt en lunch. Elke professionele dakdekker kan zich ook direct inschrijven voor de praktijkopleiding, het is niet noodzakelijk eerst de kennismakingssessie te volgen.

Niveau 3: opstart op de werf
De opstart van de werf is een cruciale gebeurtenis. Om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen, kan u technische bijstand vragen van één van onze dakspecialisten. Zo wordt er bij de opstart van een werf extra aandacht besteed aan de correcte uitvoering van de dakdetails.
Vraag naar onze voorwaarden via opleidingen@irs-btech.be

Niveau 4: GRATIS vervolmakingscursus
Deze GRATIS opleiding is een vervolmakingscursus op maquette, waarbij we dieper ingaan op de detailafwerking van EPDM-rubber. De opleiding duurt een halve dag. Opgelet: voor deze opleiding is ervaring met EPDM-rubber vereist!

De opleidingscentra van VM Building Solutions zijn erkend door het Constructiv. Indien u vooraf contact opneemt met Constructiv kan u een beroep doen op een financiële tussenkomst. Meer info op www.constructiv.be

Certificaat van goede uitvoering na controle uitgevoerde werken
Na oplevering van een werf kan door de dakdekker een controle aangevraagd worden van de uitgevoerde werken en na een geslaagde technische keuring wordt een Certificaat van goede uitvoering uitgeschreven. Er zijn enkele vereisten om dit certificaat te kunnen ontvangen: de dakdekker moet een VM Building Solutions EPDM-opleiding gevolgd hebben en de correcte plaatsingsinstructies moeten toegepast zijn.

Als partner van VM Building Solutions willen wij u graag informeren over onze producten, opleidingen, evenementen, referenties,… Zo bent u altijd mee met het recentste nieuws over de service en het assortiment van VM Building Solutions.