EPDM dak

EPDM

EPDM is een eenlaagse synthetische dakrubber. EPDM staat voor ethyleen, propyleen, dieen en monomeer. EPDM afdichtingen garanderen een uitstekende weerstand tegen extreme weersinvloeden en verzekeren een levensduur van minstens 50 jaar.

VM Building Solutions ontwikkelt bouwtechnische oplossingen met de hoogste beschermingsfactor zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Kwaliteit is onze zorg!

EPDM-rubber heeft een aantal grote voordelen.

  • Externe studiebureaus hebben vastgesteld dat EPDM een levensduurverwachting heeft van 50 jaar en langer!
  • EPDM-dakrubber van VM Building Solutions is een robuust materiaal, bestand tegen extreme weersomstandigheden. Een bescherming tegen UV-straling, ozon, zure regen, vorst, hagelstormen,
  • De kwaliteit van plaatsing speelt een zeer grote rol in de levensduur van uw dak. EPDM waterdichtingssystemen van VM Building Solutions beschikken over de nodige ATG-UEAtc-keuringen. EPDM-producten van de beste kwaliteit tegen de beste prijs!
  • Dankzij de lange levensduur is EPDM een milieuvriendelijke oplossing voor uw dak. Daarbij komt nog dat EPDM recycleerbaar is en herwerkt kan worden in andere toepassingen.
  • Geen vlam op het dak: geen kans op brand tijdens de dakwerken want EPDM is vuurvrij verwerkbaar!

Ontdek elk van onze topmerken in EPDM

Derbigum

Derbigum

Een goed en duurzaam dak is een belangrijke investering, Derbigum is de specialist in België om een plat dak waterdicht te maken en is sinds 1932 dé referentie in bitumineuze roofing.

Een roofing van Derbigum wordt gemaakt uit de beste kwaliteit bitumen en polymeren. Dat maakt de dakbanen van Derbigum ideaal voor nieuwbouw of renovatie. Derbigum dakbedekking is van een uitzonderlijke kwaliteit. De twee gedecentraliseerde wapeningen garanderen een sterk en duurzaam waterdichtingsmembraan.

Een plat dak kan ook veel meer zijn dan een waterdichte bescherming voor uw woning. Een plat dak kan ook dienen voor regenwaterrecuperatie of om een groendak of dakterras op te installeren.

Ontdek in de productcatalogus het assortiment onderlagen, eindlagen en lijmen en accessoires.