Zelfklevende EPDM stroken Resistit G SK

Resistit G SK is een zelfklevende lucht- & waterdichtingsstrook in gewapende EPDM, die bijzonder geschikt is voor de lucht- en waterdichtingen rond ramen, deuren en dorpels, vochtwering in spouwmuren, waterdicht maken van funderingen en kelders alsook voor de afdichting van schouwen en lintelen.

De onderkant bestaat uit een hoogwaardige butyllaag met een scheidingsfolie, die in het midden ingesneden is. De baan is in standaardbreedtes van 10 tot maximaal 100 cm en een lengte van 20 m verkrijgbaar. Vanwege de totale dikte van slechts 1,3 mm kan het materiaal erg goed aan de geometrie van de verschillende componenten worden aangepast. Temperatuur ondergrond en membraan dient bij plaatsing minstens 10° C te bedragen.

  • Flexibel, snel en eenvoudig te plaatsen Flexibel, snel en eenvoudig te plaatsen
  • Duurzaam afdichtingsmateriaal Duurzaam afdichtingsmateriaal
  • Met glasvezel wapening Met glasvezel wapening

Resistit G SK is ook uitermate geschikt voor de uitbekleding van dakgoten in de renovatie en in de nieuwbouw. Na het reinigen van de ondergrond kan Resistit G SK direct hierop worden aangebracht. Geprefabriceerde hemelwaterafvoeren en hoeken zorgen voor een eenvoudige en snelle verwerking. Vanzelfsprekend is Resistit G SK ook als vochtbarrière inzetbaarOpgelet: Bij poreuze ondergronden moet de Resistit G SK-primer worden gebruikt.

Technische specificaties: 

Materiaaldikte 1,3 mm
Gewicht  circa 1,4 kg/m²
Standaardlengte  20 m
Breedtes 10, 15, 20, 25, 35, 40, 50, 65, 75 en 100 cm
Toepassingen  Lucht- en waterdichtingen rond ramen, deuren en dorpels, uitbekleding van goten, vochtwering in spouwmuren, waterdicht maken van funderingen en kelders alsook voor de afdichting van schouwen en lintelen
Productassortiment  Resistit G SK binnen- en buitenhoeken, Resistit G SK primer 1 l of 5 l, Resistit G SK kit 290 ml, hemelwaterafvoeren, butylpatch en insnijmesjes