I.R.S-Btech wordt VM Building Solutions

Vanaf april 2018, zal ons assortiment EPDM, dak & gevel in België in de markt gezet worden onder de merknaam van VM Building Solutions. Dit betekent concreet dat het logo van I.R.S-Btech zal worden vervangen door het logo van VM Building Solutions.

I.R.S-Btech maakt reeds enkele jaren deel uit van Fedrus International, een Belgische onafhankelijke groep. Na de overname van VMZINC eind 2017 door Fedrus International, hebben we beslist om de distributie van zowel ons EPDM-assortiment als ons zink-assortiment en alle aanverwante producten te verdelen onder de merknaam VM Building Solutions. Om onze communicatie en logistiek te uniformiseren en optimaliseren willen we nu dus onder één zelfde naam communiceren: VM Building Solutions.

VM Building Solutions biedt bouwoplossingen aan voor professionals in dak en gevel.
VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa en is toonaangevende fabrikant en leverancier van zinktoepassingen voor de bouwsector. VM Building Solutions is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle materialen zoals EPDM en gelamineerd zink bestemd voor de bouwprofessional.