Renovatie dak uitvaartcentrum met Sure-Seal EPDM

Kerk Sure-Seal

Hoorn, West-Friesland. Hier in de Johannes Poststraat ligt een uitvaartcentrum. Hier werd het bijna 25-jaar oude dak, dat bestond uit een Derbigum SP4-toplaag, gerenoveerd met Sure-Seal EPDM. Dakdekker Evert Oudt Totaalproject uit het nabijgelegen Sijbekarspel bracht het rubbermembraan volledig verlijmd aan.

Sure-Seal sluit de deal

Het Sure-Seal rubbermembraan heeft heel wat troeven. Ten eerste is de EPDM verkrijgbaar in kleine en grote rollen van 3,05 m tot 15,25 m breed en 30,5 m lang. Met de Pre-tape hebt u minder naadverbindingen op de werf wat dan weer voor kortere plaatsingstijden en snellere resultaten zorgt. Zelfs tot 70% snellere plaatsing en 100 % waterdicht! Ook kunt u met Sure-Seal rekenen op een elasticiteit van minstens 400%, is het sterk UV-en ozonbestendig, zeer milieuvriendelijk en recycleerbaar en gebeurt de plaatsing zonder brandgevaar: geen vlam op het dak!

Lange levensduur als doorslaggevend argument

Naast deze sterke troeven, bleek de lange levensduur van vijftig jaar het doorslaggevende argument om Sure-Seal-EPDM te gebruiken. Zelfs na veertig jaar levensduur heeft uw dak nog 250% rekvermogen. Bij extreme weersomstandigheden blijft uw dak intact en beloopbaar en treedt er geen veroudering op.

Het dak van dit uitvaartcentrum zal er nog nooit zo strak bijgelegen hebben.

Projectdetails

Dakdekker

Evert Oudt Totaalproject (Sijbekarspel, NL)

Type product

Carlisle Sure-Seal EPDM 1,2 mm

Type gebouw

Uitvaartcentrum

Plaats van het project

Johannes Poststraat in Hoorn (NL)

Grootte van het project

700 m2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sure-Seal