Gevelplaten vervaardigd van geperst steenwol

 

 • snelle en gebruiksvriendelijke afwerking
   
 • bewerkbaar als hout en duurzaam als steen
   
 • temperatuur- en weersbestendig
   
 • onderhoudsvriendelijk
 • Temperatuur- en weersbestendig Temperatuur- en weersbestendig
 • Brandveilig Brandveilig
 • 100% Recycleerbaar 100% Recycleerbaar

Rockpanel plaatmateriaal is ontwikkeld voor een snelle en gebruiksvriendelijke afwerking van gevels en dakranden. De platen zijn bewerkbaar als hout en duurzaam als steen, temperatuur- en weersbestendig, brandveilig, 100% recycleerbaar en onderhoudsvriendelijk. Door de ongevoeligheid voor vocht worden risico’s op dit vlak uitgesloten. De snelle en eenvoudige montage spaart installatietijd en mede daardoor is het robuuste plaatmateriaal de meest kostenefficiënte oplossing voor elk gebouw.


Rockpanel Brilliant

Het ROCKPANEL Brilliant plaatmateriaal sluit, net als alle andere designs, perfect aan bij de hedendaagse architectuurtrends en biedt tal van mogelijkheden om uw verbeelding te laten spreken. Laat u verrassen hoe de Brilliant plaat glinstert bij daglicht en opgaat in de omgeving bij het invallen van de avond.

Rockpanel Ply

Rockpanel Ply is het alternatief voor paintmultiplexen. Deze plaat wordt schilderklaar geleverd met een grijze grondverf uit de houtverwerkende industrie.


Rockpanel Colours

Rockpanel Colours is een kant-en-klare plaat die wordt geleverd in elke gewenste kleurstelling. Standaard in 100 kleuren leverbaar.

 
Rockpanel Metallics

Rockpanel Metallics is plaatmateriaal voor gevelbekleding met een metallic toplaag voor een opvallend industrieel karakter. Verkrijgbaar in wit aluminium, grafietgrijs, antraciet,grijs aluminium, bordeaux rood, azuurblauw, nachtblauw.


Rockpanel Woods

Rockpanel Woods heeft een natuurlijke, niet-repeterende houttekening. Verkrijgbaar in 19 verschillende houtmotieven.


Rockpanel Lines²

Hét alternatief voor houten en kunststof rabatdelen. De rabatdelen kunnen blind mechanisch worden bevestigd en zijn leverbaar in 2 formaten, Lines2 S en de extra brede Lines2 XL.